Yoga SoHam 

Hatha Yoga & Yin yoga in Krommenie!

Access Bars® (hoofdreflexologie)


BARS® – Ervaar de kracht van aanraking!


Wil jij graag wat meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam?


Even een uur lang heerlijk ontspannen?


Een moment voor jezelf, heerlijk ont-stressen en onthaasten?


Loslaten wat je niet meer nodig hebt?Dan kun je bij mij een BARS®-behandeling boeken. Aarzel niet en boek jouw BARS®-sessie!ACCESS BARS®


Door een zachte aanraking van 32 BARS® (bars = Engelse woord voor staven) punten op je hoofd, breng ik een energiestroom op gang en worden eventuele blokkades (vastzittende energie) in je lichaam afgevoerd. Hierdoor creëer je meer ruimte in je hoofd en lichaam. Het verheldert, waardoor je bewustere keuzes kunt maken, zonder overbodige oude ballast (gedachten, overtuigingen en/of gebeurtenissen). Je komt hierdoor weer lekkerder in je vel te zitten. Je kunt een BARS®-sessie eigenlijk goed vergelijken met het opschonen van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

Bij een sessie lig je ontspannen en aangekleed op een massagetafel, terwijl de punten op je hoofd zacht aangeraakt worden. Dit kan in stilte, maar wanneer je graag wilt praten is dit ook helemaal goed!


 

Wat kan BARS® voor je doen?


* verminderd stress

* kalmeert gedachten en brengt je hoofd tot rust

* verbetert de concentratie

* zorgt dat je beter kunt slapen

* helpt je om minder te piekeren

* verminderen negatief zelfbeeld

* verbetert je gezondheid


BARS® is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen!


Het minimale resultaat van een Bars® behandeling is alsof je een heerlijke massage hebt gehad. Totale ontspanning en meer rust en ruimte in je hoofd. En verder? Dat is voor iedereen verschillend. Het tempo om los te laten en wat je wilt loslaten, bepaal je onbewust zelf.


Het herhalen van een sessie bepaal je ook helemaal zelf, je kunt dit dus naar behoefte invullen. Er zijn mensen die het een tijd lang elke maand doen, maar er zijn ook mensen die na een half jaar zin of behoefte hebben aan een Bars® behandeling.


Een afspraak kan gemaakt worden in onze studio in Krommenie, maar ook in Assendelft. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact met Monica op via:


[email protected] of 06-29122176.


 


Introductieaanbod t/m augustus 2017: 


Kinderen (t/m 15 jaar)   – ca. 30 min. € 25,- (normaal €35,-)


Volwassenen                   – ca. 60 min. € 45,- (normaal €60,-)


 


Is hier bewijs van?


Door neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin is wetenschappelijk onderzoek gedaan. Hij heeft aangetoond dat een Bars sessie een heilzame werking heeft op de thalamus, een belangrijk gebied in de hersenen die de meeste binnenkomende zintuiglijke prikkels verwerkt. In het filmpje is duidelijk te zien dat de hersenen van de persoon voor de Bars sessie overmatig geprikkeld zijn. Na de behandeling is het hyperactieve gebied rond de thalamus volledig tot rust gekomen.


Bekijk hier de film op Youtube.